Koninklijke sandwich

Informatie
Vanille
08 mei 2019
264 hits
Maxima, Koningsdag, paleis, sandwich, kroontje, strik(je)

Op Koningsdag waagde ik me tussen de buien door de stad in. Kromgebogen over mijn fietsstuur trotseerde ik de koude wind. Ik moest wel, dit was een feestdag. Ik kon moeilijk als een oude vrijster thuis naar de buis blijven kijken hoe de koninklijke hoogheden Amersfoort onveilig maakten. Maar wat een schatje toch, die Maxima, en wat een sulletje die WA. Nou ja, wel een lief sulletje misschien. Ik stelde me voor hoe die twee naakt in bed de liefde bedreven, Maxima bovenop, kreunend op Het Koninklijke Geslachtsdeel (in oprichting) - ik moet voor deze afwijking toch ‘s bij een psychiater langs. Ondertussen kreunde ík op mijn karretje tegen de wind in. Mocht ik maar even op Het Majesteitelijke Lid in de slaapkamer van Huis ten Bosch. Of nee, toch maar niet, waarom stoken in een goed huwelijk. Misschien liever even met Maxima, meiden onder elkaar, haar klapjes op de blote koninklijke derrière geven. Zou ze haar schaamhaar scheren? Zou WA haar beffen? Zou zij hem pijpen? Het koninklijke zaad uit hem zuigen? Jezus! Echt, die psychiater zou me goed doen.


Op het Plein begon het te plenzen. Ik pleurde mijn fiets tegen een gevel en belandde hink-stap-sprong in de nabijgelegen kroeg. Het was er vol en lawaaierig. Er hing de geur van verschraald bier. In de verte, hangend aan de bar, zag ik Dimas en Garin, de indo-broertjes van de Prinsengracht met wie ik had afgesproken. Dimas stak zijn hand op. We kusten elkaar, twee keer drie kussen. Ze roken naar dezelfde aftershave en zagen er zoals gewoonlijk lekker uit. Ik sloeg mijn armen om hun middel, voelde de strakke torso’s door hun shirt heen. Garin bestelde bier voor me.
 
Of ik de koning nog gezien had op tv, vroeg Dimas. Hij had zijn arm nu ook om mij heen geslagen. Hij trok me tegen zich aan, we stonden buik aan buik. Garin duwde zijn kruis tegen mijn billen. Ik antwoordde dat ik liever naar Maxima keek. Dat ik me afvroeg of de koningin en de koning elkaar oraal bevredigden. De broers schaterden. Dimas vond dat ik met zulke gedachten maar ‘s een psychiater moest bezoeken. Dus toch.
 
‘Ik heb liever jou, dan Maxima,’ riep Garin. Hij legde zijn handen op mijn heupen. ‘Jij bent gewoon ons koninginnetje.’
‘Eerlijk?’ vroeg ik.
‘Veel bevredigender, dan Maxima,’ antwoordde Garin.
‘O ja?’
‘Drink ‘s door,’ maande Dimas, ‘we nemen je mee naar ons paleisje.’
‘Wat doen?’ vroeg ik.
‘We gaan je sandwichen,’ antwoordde Garin, ‘majesteitelijk sandwichen.’
‘Huh,’ zei ik.
Dimas knikte. ‘Jij mag alleen je kroontje ophouden. En wij doen er bij ons een oranje strikje om.’
‘Strikje?’ Ik klokte het bier naar binnen en zette het glas op de bar. 
‘Oké, strik,’ antwoordde Dimas.
Het was een feestdag en ik was geen oude vrijster. We gingen het vieren met zijn drieën. Met dank aan de koning en de koningin.

 

Fijn verhaal 
+3