Zo’n zin

Informatie
Vanille
06 juni 2019
180 hits
Zin, geluidjes, string, kneep

Ik heb er zin in, maar doe het natuurlijk niet. Stel je voor, in een overvolle bus, terwijl iedereen het kan zien. Of horen, want ik maak er geluid bij. Geluidjes. Naast me zit een man van middelbare leeftijd. Niet bepaald het meest opwindende type. Flinke buik, kalend, goedkoop pak, hoog water. Als ik maar veel naar hem kijk, dan zal mijn zin wel verdwijnen. Maar, jee, als ik verder kijk dan zijn neus lang is, dan zie ik haar staan, de vrouw die bij de vorige halte is ingestapt en geen zitplek heeft. Ze staat met haar rug naar me toe, haar rechte slanke rug in een crème bloesje. Het schijnt een beetje door, je ziet haar bh. Maar de meeste aandacht trekken haar billen. De grijze broek die ze draagt, accentueert haar rondingen. God, wat heb ik er zin in.

Onder mijn tas kan ik mijn hand zo verschuiven dat niemand het ziet. Hoop ik. Die kont! Het vlees deint gewoon op de bewegingen van de bus. De stof zit een beetje in haar kneep. Ze draagt een string, dat kan niet anders, een piepklein stringetje dat weinig bedekt en veel te fantaseren over laat. Zin! Dat heb ik. Zin zin zin. Ik kan mijn hand in de goede richting schuiven. Stukje voor stukje, beetje bij beetje. Haar vlees moet zacht zijn. Ze heeft haar haar nonchalant opgestoken, de pieken steken alle kanten op. Lekker. Ze zou de boel los moeten maken en dat haar uit moeten schudden. De lieverd.

Maar fuck! Wat doet die eikel naast me? Die zit verdorie ook naar die prachtige derrière te kijken. Gewoon ongegeneerd. De viespeuk. En dat niet alleen, hij verprutst mijn zin, hij absorbeert gewoon mijn zin, hij verfrommelt mijn zin als een plastic koffiebekertje. Juist nu mijn hand eindelijk mijn kruis heeft bereikt. Doelloos. Nutteloos. Kansloos.

Bij de volgende halt loopt de bus leeg. Ik ben de enige die nog verder moet. En de chauffeur natuurlijk. Die lacht mij vriendelijk toe via de spiegel. Leuke gast. Bruine ogen, donker haar. Ik duw mijn vingers in mijn kruis. Nog vijf haltes te gaan. Ik heb zoooo’n zin.

Fijn verhaal 
+1