Het zaterdagmorgenritueel

Informatie
Vanille
24 september 2019
Masturbatie, lust, verbeelding

Eigenlijk ontwaakte Geert elke dag met een erectie. Maar deze zaterdagmorgen was zijn stijve lid wel erg nadrukkelijk aanwezig. Dat had een reden, natuurlijk. De vrouw van Geerts dromen, Tilly Tepelhof, hoofd van de administratie op kantoor, was de voorbije nacht ongevraagd naakt zijn erotisch universum binnengedrongen. Dat had zomaar kunnen eindigen in een ongeremde natte droom en bijbehorende bezoedelde lakens. Maar omdat dromenland haar beurt voorbij had laten gaan, moest in de realiteit van alledag aan de erectie gevolg worden gegeven. Niet dat Geert daar bezwaar tegen maakte, masturbatie was zijn middlename, maar hij moest wel even zijn voorbereidingen treffen. Zijn telefoon klaarleggen voor wat stimulerende foto’s, een papieren zakdoekje uit zijn nachtkastje plukken ter voorkoming van knoeiboel en natte sporen en zijn kussen en dekbed zo schikken dat hij lekker lag. Zo. Hij was er klaar voor.

Op zijn mobiel zocht Geert de foto die hij bij het telefoonnummer van Tilly Tepelhof had gezet. Genomen op het teamuitje op het strand te Zandvoort. Tilly in bikini. Wow, wat een lekker wijf. Geerts strakke geslachtsdeel begon spontaan voorvocht te druppelen. Met Tilly in beeld was er niet veel nodig om zichzelf tot een climax te trekken. Met open mond sjorde hij zijn voorhuid op en neer, ‘Tilly, Tilly’ mompelend.

Op het moment suprème kronkelde Geert schokkend op zijn matras. Zijn kwakje spoot ongecontroleerd door de slaapkamer, belandde op de spijlen van het bed, de wekker op het nachtkastje en zelfs op het behang. Het zakdoekje was doelloos op de grond gevallen. Door al zijn onverhoedse bewegingen rolde de telefoon op de vloer. De luidspreker ging aan en Geert, die hijgend probeerde bij te komen, hoorde tot zijn verbijstering hoe de telefoon overging. Er klonk een klik. Er werd opgenomen. Het was haar stem. Haar heerlijke stem.

‘Hallo, met Tilly Tepelhof. Ben jij dat Geert?’

Verbluft als de zelfbevlekker was, duurde het even voor hij de telefoon had opgeraapt, zijn hand, en ook de telefoon, besmeurd met zijn plakkerige zaad.

‘Hoi, Tilly,’ hijgde hij in ongemakkelijke houding. ‘Ik, ik....’ Dat was geen tekst waar Tilly van onder de indruk raakte. Ze onderbrak hem resoluut.

‘Wat hijg je, Geert, wat ben je aan het doen?’

O, wat klonk haar stem lief en zacht. Maar hij kon niet anders, er was geen andere weg. Met zijn met sperma bedekte duim klikte hij Tilly weg.

Het bleef lange tijd stil in Geerts slaapkamer. Zijn hijgen hield nog lange tijd aan. Tot zijn telefoon ging. Tilly lichtte op in bikini. Onder het dekbed verstijfde zijn geslacht.

Fijn verhaal 
+2