Antwoord

Informatie
Lotte
09 december 2020
1912 hits

Mijn hoofd rust op je borst en ik hoor je hart kloppen. Onze handen verstrengelt en een mooie glimlach om onze monden.
Mijn lijf trilt nog na van wat je handen, je mond en je lijf met het mijne deden. Mijn opstijging was heftig de landing in jouw armen zacht en lief. Je streelt mijn hoofd, speelt met mijn krullen en fluistert de liefste woorden. De muziek op de achtergrond maakt me lomer dan ik al ben, maar het zijn de woorden die me raken.

Borst

Informatie
Rudi
09 oktober 2020
1681 hits

Tijdens de middagpauze van een colloquium belandde ik aan een statafeltje voor een plastieken koffie en dito broodje. Door de drukte moest ik het delen met een jonge man en een vrouw van middelbare leeftijd. De man probeerde zijn gebrek aan leeftijd goed te maken door op alles wat hij tot nog toe gehoord had commentaar te leveren. Omdat ik geen zin had hem af te snauwen, trachtte ik een geïnteresseerd gezicht op te zetten en knikte ik beleefdheidshalve af en toe ja. Maar tegelijkertijd kon ik mijn ogen niet van de vrouw afhouden. Ik vond haar een verschrikkelijk interessante kop hebben, mager en benig maar met volle sensuele lippen, waarbij het kortgeknipte jongenskapsel wonderwel paste. Haar strenge bril en de pretoogjes erachter toonden haar intelligentie zonder dat ze ermee hoefde uit te pakken, in tegenstelling tot de jonge man, die eindelijk doorkreeg dat onze interesse slechts gespeeld was en er met een binnensmonds gepreveld afscheid vandoor ging. Het enige wat er van hem achterbleef waren kruimels.

Espresso speciale

Informatie
PaulX
19 augustus 2020
1775 hits
rokjesdag, Geen sliptje, exhibitionisme

“Voor mij hetzelfde,” zegt een vrouwenstem naast me.

Ze spreekt tegen dezelfde knaap bij wie ik even daarvoor een espresso heb besteld. Als ik even opkijk kruisen onze blikken, al daalt de mijne direct af naar een truitje dat daar ook wel aanleiding toe geeft. Haar wenkbrauw trekt subtiel op, waaruit ik opmaak dat de aandacht haar niet onwelgevallig is.

Google Erotics

Informatie
PaulX
18 juni 2020
2054 hits
gulp, vrijen,  Google

Ze heet Daniëla. En ze spreekt alleen Bulgaars.

In de disco’s van Sunny Beach is dat niet echt een probleem; daar verstond je zo weinig van elkaar dat “Armien van Boeren, Holland!” vanavond wel zo’n beetje het meest betekenisvolle aan conversatie was geweest. Maar in een housende massa kon je woordeloos op elkaar vallen, en ze had met een knipogend schurken tegen zijn gespannen staande G-starjeans al laten weten dat ze nog wel ‘ergens anders’ heen wilde.

Alles kan in een mini

Informatie
Vanille
19 mei 2020
1758 hits

Torquay, Devon, UK

De mist beperkt alle zicht. Typisch Engels weer. De auto’s die voorbijkomen zien mij niet of te laat. Een slechte dag voor een lifter. Mijn eisen zijn bescheiden, gewoon een paar dorpjes verder. Misschien is de bus een betere optie. Geen idee waar de halte is. Geen idee waar die bus dan naartoe rijdt.