Vleeswaren

Informatie
Vanille
26 juni 2019
5399 hits
Geiler groter natter

Groter, dikker, harder, stijver, natter. Daar lijkt het vaak om te draaien in de verhalen van ons erotische lees- en schrijfclubje. Geil, geiler, geilst, zeg maar. In die zin zijn we niet veel anders dan de ordinaire sekssites die vaak iets weg hebben van vleeswarenfabrieken. De grootste lul gaat in de natste kut voor de geilste neukbeurt en liters sperma. Zucht.

In ons voordeel pleit dat wij het slechts met woorden moeten doen, we moeten zelf verbeelden wat de schrijver aan het ‘papier’ heeft toevertrouwd. Overigens weten we uit wetenschappelijk onderzoek dat het niet uitmaakt of we de echte beelden zien of dat we het lezen en het ons verbeelden. Dezelfde hersendelen zijn actief en in exact dezelfde mate. Zien neuken of lezen dat mensen neuken, het maakt niet uit, uiteindelijk gaan de hormonen stromen, zowel het testosteron als het oestrogeen. Alleen als je zelf echt neukt, gaat het er iets heftiger aan toe in hormonenland.

Maar goed, terug naar geil, geiler, geilst. Kan dat niet anders, denk ik regelmatig. Natuurlijk prikkelen de verhalen de fantasie, maar persoonlijk ben ik niet geïnteresseerd in pikken van staal die de 20 cm voorbijgaan. Die dan de nauwste gleufjes pompen. Hou toch op. Daar is niks erotisch aan, sterker nog, in werkelijkheid doet dat gewoon pijn. Ik pleit dan ook voor verhalen waarin afmetingen, handelingen, geslachtsdelen, borsten, ballen en wat dies meer zij een menselijke maat krijgen. Gewoon een klein pikkie, frummelige schaamlippen, schaamhaar, hangende tieten en billen, lullen die moeilijk stijf worden, vagina’s die droog blijven, pikken die uit schedes floepen, vroegtijdige zaadlozingen, de geur van transpiratie, pies en poep, pijn, jeuk, en geen zin. Ja toch? Nou dan. Lang leve de erotiek.