Koud

Informatie
Tinus Boot
09 juli 2019
120 hits
schaatsen, jongeheer, vrouwenhand

Ergens onderweg kan ik het niet meer houden. Mijn voorraad uitstel trucs zijn uitgeput en niets helpt meer. De druk op mijn blaas is zodanig dat het mijn hele denken beheerst. Naar de omgeving kijk ik al lang niet meer en in plaats van op de scheuren in het ijs te letten, ben ik alleen nog maar met mijn volle blaas bezig. Stoppen betekent onherroepelijk de aansluiting missen. De anderen in het kopgroepje zullen niet stoppen of inhouden, te meer omdat ik het laatste half uur geen kopwerk meer gedaan heb.

Poesje mauw

Informatie
Vanille
05 juli 2019
136 hits
Appels en peren, brievenbus, penetratiegraad, tedere tepels, kutje bef


Jij, zachtaardige,

met je strogele haar,

versgemaaid gras, zo ruik je,

open je gesloten ogen,

kijk me aan, onschuldige,

de groenteboer benijdt je borsten

twee rijpe appels,

hapklaar en sappig,

weelderig tedere tepels,

rondborstig kutje van me,

verleidt me niet zo,

verleidelijke,

aantrekkelijke,

met je aanzuigende werking.

Strippesten

Informatie
Vanille
01 juli 2019
113 hits

Het was bloody hot. We zaten in de tuin onder de parasol. We, dat waren Koos, Peter, Ferdi en ik. Hoewel het veel te heet was, deden we een spelletje. Strippesten. Omdat we de regels van strippoker niet kenden. De regels van pesten kenden we ook nauwelijks, maar ala. Bij een 2 moest je twee kaarten kopen, bij een joker vier. Bij een aas ging het spel de andere kant op, bij een 8 ging je beurt voorbij. Zoiets. Ongeveer. Dachten we. En dan de stripversie. Bij ieder potje moesten de verliezers een kledingstuk uittrekken. De heren gniffelden bij voorbaat. Volgens Koos zou hij me binnen de kortste keren ‘de onderbroek van m’n reet kaarten’. Zijn woorden. Bluf natuurlijk. Ik kon toevallig heel goed pesten.

Speedo

Informatie
Vanille
24 juni 2019
123 hits
Ballen, speedo, roodborstje

Jansen had last van zijn rug. Al een tijdje. Uiteindelijk besloot hij de huisarts te raadplegen.J

‘Weet je wat jij zou moeten doen, Jansen,’ zei de dokter, ‘je moet gaan zwemmen.’ En met dat advies op zak liep Jansen naar huis. Strompelde eerder, want die rug was vreselijk.

Zwemmen. In een zwembad, Jansen had er een hekel aan. Dat lawaai, die chloordamp, die benauwde kleedhokjes. Hij had niet eens een zwembroek. Nu wilde het toeval dat hij net langs een winkel met badkleding liep. Strompelde dus. Hij besloot meteen een zwembroek aan te schaffen.

In de lege winkel wachtte een verkoopster. Een dikke dame in een roze mantelpak. Een varkentje, dacht Jansen.

‘Heeft u zwembroeken?’ vroeg hij.

‘Nou en of, meneer. Wenst u een strak model of een liever een wijde.’

Good old Henk

Informatie
PaulX
19 juni 2019
101 hits
kus in de lift

Hmm, voel ik hier… oppositie?”

Ze staan in de lift die hen zoevend wegvoert van het feestgedruis van zetelwinst. Nu de druk van de campagneketel was, maakte die plaats voor een andere. Eindelijk.

“Staan voor het partijbelang,” antwoordt hij, verlekkerd neerkijkend naar haar hand.
“In deze peiling stijgen we nog steeds…”
“Peilingen zeggen niet zo veel. Het gaat om echt gedrag.”
Ze glimlacht willig. “Dit is een exit-peiling volgens mij. Die geven een aardige indruk hoor. Volgens deze wordt het Paars.”