Pagina 69

Informatie
Vanille
13 november 2019
126 hits
Masturbatie, voorlezen, vingeren, vingers

Slaap en een constante staat van seksuele opwinding gaan slecht samen. ’s Avonds sterke koffie drinken staat slaap minder in de weg dan ongebreidelde geilheid. Het dekbed is een vrouw die tussen mijn benen kruipt, de koele dekbedhoes een hand die mijn borsten streelt. De beddenspijlen aan het hoofdeinde vormen de houvast voor mijn handen. Loslaten gaat gevolgen hebben. Vingers tintelen onbeheerst. Het zijn speurhondjes die weten waar de prooi te vinden is. Toegeven aan vingers is het lot uit handen geven. Mijn oksels zijn vochtig, een sterke transpiratiegeur dringt in mijn neus. Het gooit olie op mijn opwindingsgolven die af en aan spoelen. Met gestrekte tong kan ik mijn zoute oksels proeven. Er zijn alweer stoppels, hoe kan dat zo snel? De benen willen spreiden, de onderbuik vindt een dekbedplooi die ertoe doet. Het is een kwestie van beheerst schuiven. Schuiven doet snuiven, snuiven en zuchten. Weldra snakken. Dat komt, zover is het nog niet.

Ode aan haar kont

Informatie
Vanille
07 november 2019
107 hits
sensuele billen, lekkere kont, proza-gedicht

Om precies te zijn haar lekkere kont. Haar heerlijke hitsige derrière. De bolling onder haar rok. Haar ronde billen. Die fantastische reet. Haar bibs. God, wat een bibs. Haar zalige zitvlak. Nou, vlak..., zitronding. Haar koninklijke kont. Haar stevig zachte achterwerk. Haar sappige billenvlees, haar nuffige naad, haar k k k k kont. De kneedbare massa aan de onderkant van haar rug. Haar brutale billen, de wiegende tweeling onder het rokje. Kanjers. Roze rode meiden. De zusjes Reet. Bilderitsie boterspritsie. Haar aantrekkelijke bib. Haar grijpklare billetjes. Zonder tjes. Haar billen die trillen als aardappelschillen. Genot voor iedere billenman en/of -vrouw. De kont. Het kontje. Kusbaar genot. Bijtbare fantasie. Of echt. Gewoon echt. Aanraakbaar echt. Meegevend met de druk van de vingers. Rondingen van links naar rechts. Haar reetje met het verborgen gaatje. Haar kont. Haar draaiende derrière. Haar billen, haar blote blote billen. Haar keigeile kont. Haar kont. Haar kont.

Een ongepaste wip

Informatie
Vanille
30 oktober 2019
211 hits
verbeelding, tante, wip

Of ik zin in een wip had.

“Een wip, Frank?”

Hij knikte geestdriftig, zijn ogen in vragende afwachting.

“Je bedoelt...?” Had hij het echt over seks? Ik voelde hoe mijn wangen begonnen te gloeien.

“Ik weet een rustig plekje.” Zijn hoofd knikte vaagweg naar opzij. “Het vlierinkje.”

Ik schudde aarzelend mijn hoofd. Het leek nog steeds niet goed tot me door te dringen wat hij eigenlijk van me verwachtte. Ja, ik wist wat een wip was, en ja, een rustig plekje zou daartoe geschikt zijn, maar hè, stelde Frank nu echt voor wat ik dacht dat hij voorstelde? Een wip?

Ontwaken

Informatie
Sofie
17 oktober 2019
138 hits

Dirk legt zijn hand onmiddellijk en geruststellend op mijn lendenen, zoals hij steevast doet als hij naast me ligt en ik me slaperig omdraai. Ik hou al heel lang van Dirk en toch word ik steeds weer ontroerd door dit vertrouwde maar altijd onverwachte gebaar. Ik heb me soms afgevraagd hoe het kan dat er nog steeds zo'n mysterieus, onverminderd verlangen naar hem als een felle vlam in me brandt; vertrouwdheid vlakt zo vaak onze ontvankelijkheid voor de veranderende schoonheid van onze geliefden af.

Silhouetten

Informatie
Lotte
11 oktober 2019
133 hits

De ramen beslaan en ontnemen me het zicht, zo ook mijn gedachten die niet meer helder zijn.
Langzaam glippen de mooiste beelden weg, vervagen, zijn niet meer te vangen.
Met mijn vinger teken ik op de ruit.
De muziek op de achtergrond verstomt en ik sluit mijn ogen.