Vrijheid

Informatie
Vanille
21 mei 2019
102 hits
Vrijheid, zachte piemel

Ondanks het feit dat het pas 6 uur in de ochtend was, deed Bastiaan fluitend zijn krantenwijk. Het voelde ook zo anders nu de eindexamens erop zaten. Het leek wel alsof hij geen zuurstof, maar vrijheid inademde. Zijn jonge mannenlijf tintelde van het vrijheidsgevoel. De merels floten mee, de bomen waren fris groen, en de zon knipoogde. Er lag een dag van niks doen in het verschiet. Helemaal niks! 

Lentekriebels

Informatie
Fanny
16 mei 2019
47 hits
lentekriebels, geil

Hier heb ik maanden naar verlangd. De zon schijnt en het is windstil. Geen wolkje aan de lucht. Ik zit op mijn balkon met een spannende thriller op mijn schoot, onderwijl trachtend een kleurtje te creëren op mijn winterblanke huid. Om zoveel mogelijk zonnestralen te vangen ben ik slechts gekleed in een kort rokje en een weinig verhullend topje. Met een ijskoude bitter lemon onder handbereik kan deze warme lentedag niet meer stuk. Ik weet niet wat het is, maar het prille voorjaar doet wat met me. Het hangt onmiskenbaar in de lucht. Liefde. Seks. De zon maakt me geil.

Koninklijke sandwich

Informatie
Vanille
08 mei 2019
144 hits
Maxima, Koningsdag, paleis, sandwich, kroontje, strik(je)

Op Koningsdag waagde ik me tussen de buien door de stad in. Kromgebogen over mijn fietsstuur trotseerde ik de koude wind. Ik moest wel, dit was een feestdag. Ik kon moeilijk als een oude vrijster thuis naar de buis blijven kijken hoe de koninklijke hoogheden Amersfoort onveilig maakten. Maar wat een schatje toch, die Maxima, en wat een sulletje die WA. Nou ja, wel een lief sulletje misschien. Ik stelde me voor hoe die twee naakt in bed de liefde bedreven, Maxima bovenop, kreunend op Het Koninklijke Geslachtsdeel (in oprichting) - ik moet voor deze afwijking toch ‘s bij een psychiater langs. Ondertussen kreunde ík op mijn karretje tegen de wind in. Mocht ik maar even op Het Majesteitelijke Lid in de slaapkamer van Huis ten Bosch. Of nee, toch maar niet, waarom stoken in een goed huwelijk. Misschien liever even met Maxima, meiden onder elkaar, haar klapjes op de blote koninklijke derrière geven. Zou ze haar schaamhaar scheren? Zou WA haar beffen? Zou zij hem pijpen? Het koninklijke zaad uit hem zuigen? Jezus! Echt, die psychiater zou me goed doen.

A perfect storm

Informatie
Wolf
02 mei 2019
117 hits
leggings, alleenkijken

“En la casa para tocarla, en la calle para mirarlas.”
“Thuis om haar aan te raken, op straat om naar ze te kijken.”

Als ik opkijk van mijn laptop zie ik haar. Ze is blond en bevindt zich midden in mijn gezichtsveld. Ze heeft een figuur als een model, draagt een zwarte maillot. Geen rokje. Aan haar voeten halfhoge grijze schoenen met een bontvoering die over de rand bolt. Met haar mobiele telefoon maakt ze een foto van de eerlijk gezegd weinig opmerkelijk constructie die de interieurontwerper in het midden van de lounge heeft geplaatst: een groep rechtopstaande staken afgewisseld met stralen water. Onder het fotograferen beweegt ze lichtvoetig van het ene been op het andere. Haar billen voeren in de strakke kleding een fraai schouwspel op, een betoverend ballet. De lichte gevuldheid met vetweefsel, kenmerkend voor de vrouwenbil, vormt een mooi contrapunt voor de beweging van de soepele spieren. Haar billen bollen en dijen uit, dansen omhoog en weer terug. Ze staat met haar rug naar mij toe en ik kan haar ongestoord bewonderen.

De duinwachter

Informatie
Vanille
29 april 2019
162 hits
beffen, lesbisch, duinen, duinwachter, vrijen

Uit de wind in de zon haalde het duindelletje makkelijk 25 graden. Precies het plekje waar Esther en ik behoefte aan hadden na een twee uur durende wandeling door de Wassenaarse duinen. Geen mens die ons daar zou vinden zo’n eind van het pad af. Met de lente in onze kop en de loomheid in ons lijf gaven we ons over aan een zalige vrijpartij. Binnen de kortste keren sneuvelden er diverse kledingstukken en gaven wij ons bijkans naakt over aan stimulerende handelingen. We hadden regelmatig seks met elkaar en kenden elkaars hot spots om onze stromen oestrogeen tot ongekende hoogten op te stuwen.