Waarom nonnetjes samen klaarkomen

Informatie
Vanille
27 mei 2021
128 hits
nonnetjes

Sexy nonnen kostuum | Carnavalskleding.nlTijdens het studievoortgangsgesprek met Anneke Telkens, mijn hoogleraar "Snoep verstandig, eet een appel" stelde ze de vraag 'Weet jij waarom nonnetjes samen klaarkomen?'. Ik werd nogal overvallen door die vraag en kleurde knalrood. Vraag mij niets over seks, want ik weet er één niets van en twee vind ik alles wat gerelateerd is aan lesbische liefde ingewikkeld. Ik denk dan: is het aan mij te zien dat ik op vrouwen val? En is het te merken dat ik nauwelijks iets over seks weet? Zo'n woord als klaarkomen vind ik té confronterend, te persoonlijk. Ik weet het, dat slaat nergens op, want één lesbische liefde is geaccepteerd en twee van een moderne vrouw als ik mag je toch verwachten dat ik open ben over seks. Maar nee, het ligt lastiger. Als mensen over seks beginnen vat ik dat altijd heel persoonlijk op. Alsof die ander zich voor de geest haalt hoe ik seks zou hebben met een ander. Met een man, met een vrouw. Dat ze je als het ware voor je zien als in een seksueel getinte film, met close-ups van intieme delen die in en uit bewegen en wat leidt tot een orgasme. Klodders sperma die door de lucht vliegen, tongen die tussen schaamlippen doorglijden, vingertopjes in anussen. Sorry, dit moet ik misschien helemaal niet opschrijven. Nou ja, het staat er al. Lang verhaal kort: ik zit nogal ingewikkeld in elkaar waar het seksualiteit betreft. Ik krijg er natte oksels van als iemand erover begint. 

En dan nota bene Anneke Telkens, de docent op wie ik al het hele studiejaar verliefd was. Ze was maar een paar jaar ouder dan ik. In no time had ze zich aan de universiteit opgewerkt tot hoogleraar. Ooit cum laude afgestudeerd en gepromoveerd op het onderwerp gezonde voeding, in het bijzonder de appel als snoep. 'Weet jij waarom nonnetjes samen klaarkomen?' Ze boog zich over haar bureau naar mij toe toen ze het vroeg, haar boezem zwaar neerhangend boven haar dichtgeklapte laptop. Appels, ze had er iets mee, ze stopte ze zelfs in haar beha. Nonnen die klaarkwamen, het was een verwarrend beeld. Ik ben niet katholiek opgevoed, maar dat nonnen niet snel geassocieerd worden met orgasmes leek me evident. Was het niet zo dat nonnen vrouwen waren die hun seksuele leven eraan gegeven hadden om zich te onderwerpen aan God? Dat, voor zover er sprake was van seks, dat op een geestelijk, spiritueel niveau plaatsvond? Geen hanky panky met de Heer. Dat zou ook wat zijn, God die elke non kon doen waar hij zin in had. Nee, foute gedachten, respectloos, niet doen. Maar nonnetjes die samen klaarkwamen? Suggereerde dat niet op zijn minst dat nonnen aan lesbische liefde deden?

Begrijp me goed, van mij mag dat, voor mijn part vinden er binnen kloostermuren complete orgies plaats. En nonnen in een orgie zouden dan de oplossing bieden op de raadselachtige vraag van mijn hoogleraar: 'weet jij waarom nonnetjes samen klaarkomen?'. De hangende borsten in haar bloesje hadden een enorme aantrekkingskracht. Ik had mijn arm kunnen strekken en mijn hand naar binnen kunnen schuiven, met mijn vingers haar appels kunnen bevoelen. Suggereerde haar vraag misschien dat wij die nonnetjes waren en dus samen zouden klaarkomen? Zie je, daar ging het alweer, seks op mezelf betrekken, een foute redenatie. Haar vraag had ontegenzeggelijk een diepere, wetenschappelijke betekenis. Het ging heus niet over nonnen die hun uitzinnige climax bereikten na een ordinaire befbeurt, het betere vingerwerk of kruisverwarmend geschaar. Nonnen lazen de bijbel en zongen psalmen. De kut van een non was droog als verdord kreupelhout. 

'Nou?' Er klonk ongeduld in Anneke Telkens' stem. Ze had haar bovenlichaam zo'n beetje over het bureau gelegd. Haar ogen keken me dwingend en verwachtingsvol aan. Ze stelde hoge eisen, ik wist het, ik kon niet zomaar antwoord geven. Mijn verhitte kop verraadde natuurlijk al dat ik met mijn mond vol tanden stond. Als ik zou proberen te spreken kwam er waarschijnlijk niet meer uit dan wat gestamel en gestotter. Ineens leek haar geduld op. Ze schoot overeind, haar ogen schoten vuur. 'Je weet toch wat de consequenties zijn als je me het antwoord schuldig blijft?' Het klonk meer als grommen dan praten. Ik wist even niet waar ik moest kijken en knikte zonder dat ik haar verder aan durfde te kijken.

Ze nam me mee naar het rommelhok naast haar werkkamer. Het stond er vol rommel: een hometrainer, een strijkplank, een poster van een naakte koningin Maxima, een setje dildo's in primaire kleuren, een paar tupperwaredoosjes, sandalen, knikkers, en een mandje appels. Er was maar één haakje waaraan niet alleen mijn kleren, maar ook die van Anneke moesten hangen. Ze sloeg me met vlakke hand op mijn billen, eerst links, toen rechts. Dat was nog maar het begin. Het ging van tepelknijpen over in klitjestrijken, van oksellikken in haren trekken. Het mag allemaal absurd klinken, ik kan je wel vertellen dat het me uiteindelijk begon te dagen. Het werd me duidelijk waarom nonnetjes samen klaarkomen. Toegegeven, het lag niet voor de hand, maar met een beetje hulp van een hoogleraar kom je uiteindelijk gewoon tot inzicht.