Lockdown

Informatie
Vanille
20 december 2021
126 hits

T anja duwde me de slaapkamer in en draaide de deur op slot.

‘Zo, nu jij en ik. Eens kijken wat er gebeurt als je geen kant meer op kan, dit is een keiharde lockdown.’

Haar stem was hees, haar ogen schoten vuur. Ik twijfelde aan haar grijns, er viel niets te lachen.

‘Maar je man zit beneden,’ probeerde ik nog.

Ze greep me bij de kraag van mijn blouse en trok het boordje strak om mijn hals.

‘Als Jan voetbal kijkt, hoort en ziet hij niets anders. Voor Jan is voetbal porno, hij raakt er opgewonden van, als ze scoren krijgt hij een stijve.’

En als ze verliezen? dacht ik. Het antwoord zou natuurlijk nooit gegeven worden. De tijd van vraag en antwoord was sowieso voorbij. Tanja rukte de kleren van mijn lijf. Knoopjes sprongen over het bed, het sluitinkje van mijn beha ging aan flarden, de rok scheurde, mijn string knapte toen ze eraan trok. Door haar hardhandige duw belandde ik rugwaarts op het dekbed.

‘Benen wijd,’ beval Tanja, ‘zo ja.’

Ze viel aan op mijn intiemste plekje. Ze snoof en beet en likte en kuste. Ze gromde als een waakhond aan een ketting. Ik werd nat daar, ik lekte geil dat zich vermengde met Tanja’s spuug. Het was alsof de zon opkwam, eerst een paar zonnestraaltjes boven de horizon, maar dan steeds feller licht, een rode bol, die warmte bracht en de hemel kleurde, intenser, heter, fijner, mooier, liever.

Mijn climax ging gepaard met pathetisch gegil. Daar had ik geen controle over. Soms moet je loslaten in het leven, dit was zo’n moment.

Tanja gaf me vijf minuten om bij te komen alvorens ze op mijn gezicht kwam zitten. Ze proefde naar de zee, ze rook naar een Bretons haventje.

Beneden voor de tv juichte Jan. Zijn broek stond strak.